IT-lösningar för skogstransporten 

Med våra IT-tjänster tar vi dig och ditt åkeri hela vägen.

Träfrakt har leverantörsavtal med både TietoEVRY och CGI för produkterna LogDrive och TASS. Med dessa täcker vi in större delen av transportsystemmarknaden för våra skogstransportörer.

Men det tar inte slut där!

Vi erbjuder allt från rådgivning till kompletta monteringsfärdiga lösningar som tillgodoser förarens alla systemmässiga behov hytten. Berätta vad ni vill ha, vi bestämmer tillsammans  budget, vilka progamvaror och tjänster som ska ingå. Därefter tar vi över och köper in rätt utrustning, installerar och levererar till åkeriet eller hyttdörren. Vid varje uppdrag scannar vi av marknaden och väljer de bästa produkterna för pengarna givet uppdragets budget och krav. Montering av utrustningen i hytten räknar vi med att våra kunder löser.

Glöm inte vår support när saker inte fungerar som det är tänkt!

Alla våra kunder i TASS och LogDrive kan förvänta sig en handhavandesupport på distans, dvs. på telefon eller mail. Men för våra medlemmar rullar vi ut ”röda mattan” och erbjuder en i stort sett heltäckande support för alla IT-relaterade frågor i hytten.

Vårt tänk - Har vi sålt eller rekommenderat en produkt, så supportar vi den. Har du köpt det utan vår medverkan så kan du som är medlem ändå förvänta dig att vi gör vårt bästa. Det brukar räcka en väldigt lång väg.

Men det är inte slut med det!

Kör du inte i skogen? Köper du inte "våra" system?  Inga problem! Är du medlem så gäller ”röda mattan”-principen ändå.  Har ni IT-bekymmer? Vi lär oss era it-lösningar, för medlemmarnas problem är våra problem och de är till för att lösas!